Szolgáltatásaink


Teljes körű szolgáltatásunkkal minden építőipari igényt lefedünk.

Generálkivitelezés


Vállalkozási stratégiánk szerint minőségi munkánkat az átlagos építőipari árviszonyokhoz képest mérsékelt árszinten szolgáltatjuk, ezért megrendelőink között tisztelhetünk önkormányzatokat, önkormányzati vagyonkezelőket, gazdálkodó szervezeteket, társasházakat, állami hivatalokat, oktatási és nevelési intézményeket, továbbá jelen vannak a gazdaságilag számottevő magánvállalkozói beruházók és magánszemélyek is.

Szándékunk, kisvállalati szemléletű megrendelő orientált értékeket megtartva, nagyvállalati léptékű szolgáltatást nyújtani. Ehhez nyújt garanciát a családi vállalkozás keretein belül tartott tulajdonosi kör, ami kiegészül a naprakész, kreatív szakembergárdával az előkészítés, lebonyolítás és a kivitelezés szintjén. Feladatunknak tarjuk, a megrendelő igényén túl, rugalmas és költséghatékony megoldásokat alkalmazni.

Cégünk teljes mértékben hazai tulajdonú vállalkozás, amely elkötelezte magát a hosszú távon is értéket képviselő, magas színvonalú, modern projektek megvalósítása és a már meglévő épített környezet értékeinek megtartása mellett.

Műemlékvédelem


Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik műemlék és műemlék jellegű épületek felújításával, megőrzésével.

Az Eco System Hungary Kft. szakembereinek magas anyag-, illetve technológiai ismerete biztosítja, hogy mind a műemlék, mind a műemlék jellegű épületek felújítása kiváló minőségben történjen a feltárástól egészen az átadásig.

Műemlékvédelmi referenciáink

Tervezés


Miért terveztessen velünk?

Az anyagárak naprakész ismerete lehetővé teszi a költséghatékony tervezést.

Nekünk a bekerülési költség nem csupán egy négyzetméterre vetített összeg, hanem az igényszint felmérése utáni árszint meghatározása, ami korlátot szab a költségkeret túllépésében még tervezési fázisban.

Komplexen kezeljük az egymástól függő és egymásra épülő munka és műszaki kivitelezési folyamatokat, ezért az úgynevezett "öszvér", azaz nem szakszerű megoldásokat, amelyek költség és hibaforrás növekedést okoznak, el tudjuk kerülni.

A tervezési szakágakat összefésülve kezeljük, az ellentmondások teljes kiküszöbölése érdekében.

A kivitelezés folyamán a nem várt problémák kezelésének idejét minimalizálni tudjuk.

Dolgozzunk együtt!

Ajánlatkérés Üzenetküldés