Referenciáink


Válogatott munkáink az elmúlt évekből.

Folyó munkáink


Etheles Park

Budakeszi frekventált részén fekvő, kiváló adottságú és elhelyezkedésű telkeken kerül kialakításra ez a különleges projekt.

részletek
x

Etheles Park

Az otthon megteremtése igazi művészet. Cégünk célkitűzése, hogy az Ön igényeit figyelembe véve, elérhető áron, korszerű technológiák alkalmazásával, különleges és egyedi otthont építsen.

A házak kialakítása során fontos szempont, hogy a jelenlegi legmodernebb módszerek és anyagok alkalmazása mellett, a jövő műszaki elvárásainak megfelelő, alacsony energiaszükségletű és gazdaságosan üzemeltethető otthon születhessen.

A megújuló energiaforrásokat kiváló befektetésnek tartjuk ezért az Etheles Parkban elhelyezkedő házakat kivétel nélkül ellátjuk geotermikus hűtő és fűtő rendszerrel és az ehhez szükséges energiát biztosító napelem panelekkel. Ezen rendszerek használatával háza üzemeltetési költsége szinte nullára csökkenthető.

Nem lakótérben, hanem életterekben gondolkodunk. Házainknál olyan építéstechnológiát alkalmazunk, mely lehetőséget nyújt a falak könnyű áthelyezésére, így a kivitelezés során a helyiségek elrendezése és elosztása szinte szabadon alakítható, teret engedve a leendő tulajdonos egyedi fantáziájának. Házaink kialakítását az élhetőség, a kényelem és a környezettudatosság jellemzi.

 • Kivitelezés ideje

  2018

 • Megrendelő

  Etheles Park

 • Tervező

  Ekler Dezső

Elkészült munkáink


Tiszti Kaszinó

Volt szovjet tiszti étterem felújítása, bővítése és funkció váltása.

részletek
x

Tiszti Kaszinó

XVI. kerületben, az Erzsébet Ligetben található volt szovjet tiszti étterem felújítása, bővítése és funkció váltása.

Közbeszerzési eljárásban elnyert kivitelezési munka során a mintegy 1.500 m2 alapterületű, 20 éve kihasználatlanul és elhagyatottan álló, rendkívül rossz állagú épület teljes felújítása és bővítése volt a feladatunk. A korábban étteremnek használt épület funkcióváltása következtében vívó és birkózó sportközpontot alakítottunk ki. A kivitelezés során fő tartószerkezeti elemeit leszámítva , teljes visszabontásra került az épület, mely új belső tartószerkezeti elemeket és új tetőszerkezetet kapott. Korszerű elektromos, gépészeti és légtechnikai rendszerek, legújabb hő technikai követelményeknek megfelelő hőszigetelés és homlokzati nyílászárók kerültek beépítésre. A megrendelő teljes megelégedésével, kiváló minőségben határidőre adtuk át az épületet.

 • Kivitelezés ideje

  2014.09. – 2015.07

 • Megrendelő

  Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat

 • Beruházás értéke

  260 millió Ft

BZSH székház energetikai felújítása

A Budapest szívében található Budapesti Zsidó Hitközség székházának felújítása

részletek
x

BZSH székház energetikai felújítása

A Budapest szívében található Budapesti Zsidó Hitközség székházának energetikai felújításának keretében megvalósuló nyílászáró felújítás, csere és rekonstrukció, valamint homlokzati és padlástéri szigetelés készítése volt a feladatunk, amely kiegészült homlokzattisztítási valamint bádogos szerkezetek cseréjének munkálataival.

Az épületegyüttes az 1800-as évek végén épült, két részből áll, homlokzattal a Zsinagóga udvarára, valamint a Wesselényi és a Síp utcára.

Feladatunk az Örökségvédelmi Hivatal építési engedélye alapján, velük egyeztetetten a nyílászárók korszerűsítése úgy, hogy az eredeti elemek formai megtartása követelményként volt támasztva, ugyanakkor a mai kor energetikai igényeinek megfelelő konstrukcióval kellett mindezt megoldani.

A 270 darab nyílászáróval, egyesével megismerkedve, haladtunk a cserékkel és felújításokkal, melyben a legnagyobb kihívást az organizáció jelentette, hogy a bentlakókat a lehető legkevesebb kényelmetlenség érje, néhol a nyílászárók teljes cseréje mellett.

Az épület meglepetést is tartogatott számunkra, a túlnyomó részt részben felújított, részlegesen cserélt, átépített nyílászárói között sikerült fellelni egy az épülettel egyidős pallótokos ablakot, melyet megőriztünk és felújítottunk az utókornak, emléket állítva a múltnak.

A homlokzati felújítás a belső udvarokon készült eredeti sárga és vörös dísztéglás felületet sok évtized szennyeződéseitől lélegeztette fel, szemcseszórásos technológiás felülettisztítással, valamint a téglapótlásokkal és a bádogos szerkezetek – osztó és ablakpárkányok – cseréjével.

Köszönettel tartozunk a helyszíni Beruházói képviselőknek a türelmükért és elkötelezettségükért, következetességükért.

 • Kivitelezés ideje

  2014-2015

 • Megrendelő

  Budapesti Zsidó Hitközség

 • Beruházás értéke

  93.863.506 Ft

9 lakásos prémium társasház a Győrffy I. u. 4-ben

Saját beruházású prémium társasház építése

részletek
x

9 lakásos prémium társasház a Győrffy I. u. 4-ben

Lakjon családi házak között a belvárostól 3 metrómegállóra, egy patinás városrészben, mely még ma is őrzi nyugalmat sugárzó polgári hangulatát. 9 lakásos kertes villaházat építettünk variálható belterű 3 szobás, légkondícionált, egyedi cirkófűtéses lakásokkal, a 120 éves Tisztviselőtelep egyedi adottságú részén, csendes zöldövezetben, előkertes beépítésű, fekvőrendőrös utcában, a Győrffy István utca 4-ben. A földszinti lakásokhoz szeparált saját kert tartozik. Az emeleti lakásokból csodálatos kilátás nyílik a környékre, a Rezső térre és a Magyarok Nagyasszonya Bazilikára. A házat 3 oldalról körbesüti a nap, ezért minden lakás nyugati, vagy dél-nyugati tájolású.

Tovább információ: www.gyorffy4.hu

 • Kivitelezés ideje

  2015

 • Megrendelő

  Saját beruházás

Maci óvoda

Az ingatlan a Budapest, XXII. ker. Kereszt utca 2. szám alatt áll.

részletek
x

Maci óvoda

A Budafok-Tétény Önkormányzat megbízásából a meglévő irodaépület óvodává alakítása EU-s támogatással valósul meg, amit Megrendelő közbeszerzési eljáráson meghirdetett, és az ECO SYSTEM HUNGARY KFT. elnyert.

Meglévő állapot:

A telken három épület áll: egy földszintes tároló, egy kétszintes ipari, illetve az átalakítandó pince + földszint +tetőtér beépítéses irodaépület.

Az épületnek két bejárata van, az egyik elő lépcsőn keresztül az utcáról, a másik a fedett teraszon keresztül az udvarról közelíthető meg.

Tervezett állapot:

Az új épületrész lapos tetős. A csoportszoba nagy üvegfelületekkel kapcsolódik az új teraszhoz, az üvegfal eltolásával egybenyitható a belsőtér a kerttel. A bővítmény tömege egyszerű, teteje kissé lejt a meglévő épülethez. A meglévő irodaépület belső térstruktúrája az új funkcióhoz igazodik.

Az óvoda új bejárata a meglévő és az új épületrész között, az északi homlokzaton, egy üvegtetős bővítményben helyezkedik el.

 

Az eredeti meglévő épület vegyes kő, és téglafalazatú, ehhez kapcsolódik egy Ytong falazatú épületrész. A korábbi felújításkor az eredeti födémet monolit vb. szerkezetre cserélték, a válaszfalakat 10 cm-es Ytong falra. Az új válaszfalak gipszkartonból készülnek.

Az új épületrész vb. szerkezetű, a terep viszonyaihoz igazítva konzolosan készül.

Az emeleti részen kerülnek kialakításra a gondozói személyzet szociális blokkjai, és az irodák.

A földszinten két csoportszoba, tornaterem, egyéni fejlesztő, orvosi szoba készül. Az épület régebbi részén kerül kialakításra a melegítőkonyha, az ott dolgozók részére szükséges szociális blokkokkal.

Az építmény kialakításánál elsősorban a takarékosság dominál, ezért ahol lehetett Tervező meghagyta az eredeti épület burkolatait, nyílászáróit, gépészeti, és elektromos rendszereit.

Szolgáltató központ létrehozása

Új szolgáltatási központ létrehozása Szentendrén, a Czóbel sétányon.

részletek
x

Szolgáltató központ létrehozása

Feladatunk a Mafracht Kft. megrendelésében, egy új szolgáltatási központ létrehozása Szentendrén, a Czóbel sétányon.

A meglévő vasbeton szerkezetet felhasználva, a mai kor igényeinek megfelelő épület kialakítása során figyelembe vesszük a helyi adottságokat a szentendrei Duna part védelmét.

A központ, európai uniós projektfinanszírozással épül.

 • Kivitelezés ideje

  2015.06

 • Megrendelő

  Mafracht Nemzetközi Hajózási, Szállítmányozási és Ügynöki Kft.

 • Beruházás értéke

  100.000.000 Ft

Bölcsöde kivitelezés Tárnokon

Zöldmezős beruházás keretében bölcsődét építettünk Tárnokon.

részletek
x

Bölcsöde kivitelezés Tárnokon

Feladatunk Tárnok Nagyközség Önkormányzata megrendelésében közbeszerzési pályázaton elnyert, nettó: 141.820.796,-Ft vállalási áron zöldmezős beruházás keretében új bölcsődét építeni.

A pályázat európai uniós projektfinanszírozással épül.

Mivel csak építési engedélyezési tervek álltak rendelkezésre így a pályázat része volt a kiviteli tervek elkészítése is, így lehetőségünk nyílt, hogy a kiviteli tervek kidolgozásánál az adott kereteken, adottságokon és lehetőségeken belül minél jobban alkalmazkodjunk a felmerült környezettudatos igényekhez.

A Megrendelővel és a bölcsőde üzemeltetésében résztvevőkkel kölcsönösen együttműködve olyan kiviteli terveket készítünk, amelyek nemcsak a bölcsőde funkciót hivatott alátámasztani hanemfigyelembe veszi az energiatakarékos, korszerű üzemeltetést is.

Kivitelezés során a környezetvédelmi szempontok figyelembevételével a szelektív hulladékgyűjtés és az újrafelhasználható anyagok alkalmazása is előtérbe került.

Célunk, hogy egy hosszú távon is jól használható és energiatakarékosan üzemeltethető bölcsődét építsünk, amit munkahelyként az ott dolgozók és második otthonukként a kis bölcsődés lakók is boldogan fognak használni.

 • Kivitelezés ideje

  2014

 • Megrendelő

  Tárnok Nagyközség Önkormányzata

 • Beruházás értéke

  141.820.796

Művelődási ház rekonstrukció és akadálymentesítés

A fóti Vörösmarty Művelődési Ház rekonstrukciós, és akadálymentesítési munkái.

részletek
x

Művelődási ház rekonstrukció és akadálymentesítés

Közbeszerzési pályázat útján cégünk elnyerte a fóti Vörösmarty Művelődési Ház rekonstrukciós, és akadálymentesítési munkáit. A mintegy 147 milliós beruházás keretében az 1932-ben épült művelődési ház mára teljesen leromlott, ezért felújítása elodázhatatlanná vált. A megrendelő Fóti Önkormányzat az épület teljes körű rekonstrukciós munkáival bízott meg minket. A 3 szintes (pince +földszint +emelet) épület az évtizedek során több helyen megsüllyedt, ezért a statikus tervező alap megerősítési munkákat írt elő. A kivitelezés szerkezetépítési munkái során az épület két új toldalékot is kap, melyből az egyikben biztonsági lift, míg a másikban normál és mozgássérült WC-k kerülnek kialakításra. Közintézmény lévén a mai kor követelményeinek megfelelően az épület teljes akadálymentesítését is meg kell oldjuk. A felújítás során az épület a teherhordó szerkezetig visszabontásra kerül, így megújított vízszigetelést, új padló rétegrendet, külső és belső nyílászárókat, hőszigetelt homlokzatot, új tetőhéjalást, és korszerű elektromos és gépészeti hálózatot kap. A beépítésre kerülő hűtőgépnek köszönhetően a színházterem klimatizálása is megoldásra kerül. Várhatóan a Fóti templom mellett a megújult művelődési ház a város új büszkesége lesz.

 • Kivitelezés ideje

  2014

 • Megrendelő

  Fóti Önkormányzat

 • Beruházás értéke

  147 000 000

Bölcsöde Solymáron

600 m2 összterületű bölcsőde beruházás.

részletek
x

Bölcsöde Solymáron

600 m2 összterületű egy szintes bölcsőde „zöldmezős” beruházás generál kivitelezési munkák kompletten minden szakági munkanemmel.

 • Kivitelezés ideje

  2012.11.

 • Megrendelő

  Solymár Nagyközség Önkormányzata

 • Beruházás értéke

  133 500 000 Ft

A „KAPTÁR”

Romkocsmák – hostelek nyomában a belvárosi zsidónegyedben, egy kicsit másképp…

részletek
x

A „KAPTÁR”

A meglévő épület rendkívül sok átalakításon esett át a múltjában. Az eredetileg két épület összeépítésének eredményeként jött létre a zárt belső udvar. A bontások során, feltárások végzésével a művészettörténész megállapításai alapján derült fény az épületegyüttes meglepő múltjára. Valószínűsíthető, hogy már az építési stádiumban is többször átalakították az épületet, több terv került napvilágra a Magyar Nemzeti Levéltár Tervtárából. Az eredeti épületrészek felkutatása folyamatosan változtatta a megőrzésre szánt épületelemeket.

A cél a műemlék épület szerkezeti megerősítése, bővítése és teljes homlokzati rekonstrukciója, korai épületelemek megőrzése, felújítása az eredeti állapotnak megfelelően, mindezt úgy, hogy a mai energetikai, komfort és minőségi elvárások maradéktalanul kielégítésre kerüljenek.

A belvárosban idősek és fiatalok, magyarok és külföldiek számára egyaránt oly divatos „romkocsmák és hostelek” funkcióinak ötvözése, szálláshely és a szórakozó, vendéglátó egységek harmóniája úgy, hogy az épület fennmaradjon értékeivel együtt.

A kihívás

- műemlékekkel szemben támasztott kivitelezési magas fokú követelményeknek való megfelelés

- szűk felvonulási terület összetett organizációs feladatot rótt a kivitelezés folyamán az építésvezetésre

- speciális mélyépítési technológia alkalmazása (jet-grouting) az alapozás megerősítésére

- keskeny határoló utcák miatt a meglévő épület összes vízszintes tartószerkezetének cseréje szakaszos bontással és építéssel valósult meg a homlokzati falak kiegészítő megtámasztása nélkül

 • Kivitelezés ideje

  2012.07. - 2014.11.

 • Megrendelő

  OBUS Elektrik Innovációs Szolgáltató Kft.

 • Beruházás értéke

  830.000.000 Ft

… tiszteletadás az építészeknek és építési koroknak, ez az épület erről szól, megtalálni a gyökereket és megőrizni azokat olyan formában, hogy a funkció tökéletesen megvalósítható legyen kompromisszumok nélkül…

Épületfelújítás - Dob u. 21.

A védett épület védelme, megbomlott szerkezeti egységének helyreállítása.

részletek
x

Épületfelújítás - Dob u. 21.

A meglévő épület rendkívül sok átalakításon esett át a múltjában. Az eredetileg két épület összeépítésének eredményeként jött létre a zárt belső udvar. A bontások során, feltárások végzésével a művészettörténész megállapításai alapján derült fény az épületegyüttes meglepő múltjára. Valószínűsíthető, hogy már az építési stádiumban is többször átalakították az épületet, több terv került napvilágra a Magyar Nemzeti Levéltár Tervtárából. Az eredeti épületrészek felkutatása folyamatosan változtatta a megőrzésre szánt épületelemeket.

A cél a műemlék épület szerkezeti megerősítése, bővítése és teljes homlokzati rekonstrukciója, korai épületelemek megőrzése, felújítása az eredeti állapotnak megfelelően, mindezt úgy, hogy a mai energetikai, komfort és minőségi elvárások maradéktalanul kielégítésre kerüljenek.

 • Kivitelezés ideje

  2012. július –

 • Beruházás értéke

  700 000 000

… tiszteletadás az építészeknek és építési koroknak, ez az épület erről szól, megtalálni a gyökereket és megőrizni azokat olyan formában, hogy a funkció tökéletesen megvalósítható legyen kompromisszumok nélkül…

Tóalmás

Műemlék jellegű épület teljes rekonstrukciója az eredeti állapotnak megfelelően.

részletek
x

Tóalmás

A kastély Ybl Lajos tervei alapján az 1890-es években, az akkor Bócz kertnek hívott parkban épült Wahrmann Renáta megbízásából, később az Andrássy család birtokába került. A második világháború után államosították, majd a SZOT kezelésébe került.

1989-től a WOL Élet Szava Alapítvány tulajdonában van, leromlott állapotát az alapítvány folyamatosan és fokozatosan újítja fel. Ennek keretein belül valósult meg az életveszélyes Pálmaház és a Víztorony felújítása.

A cél a műemlék épület teljes rekonstrukciója az eredeti állapotnak megfelelően, az akkori és mai technikák ötvözésével, a műemlékek helyreállításához elengedhetetlenül szükséges alázattal és türelemmel.

 • Kivitelezés ideje

  2011.09. - 2013.03.

 • Megrendelő

  WOL Élet Szava Alapítvány

Az eredeti állapot felkutatása, megtalálása, kikövetkeztetése a pálmaház feltáró jellegű elbontásának és a víztorony közeli megismerésének lehetősége folyamán.

KAC KAC játszóház

Speciális belsőépítészeti kivitelezés a KÖKI Terminálban.

részletek
x

KAC KAC játszóház

A rendkívül gyermekközpontúan megtervezett és a beruházó által megálmodott, gyermekek számára olyan egyedi komplexum létrehozása, amely nem csak a szórakozást, hanem a fiatalok testi és szellemi fejlődését is előtérbe helyezi.

Minőségi szakipari kivitelezés, a tervező konzekvensen vissza – visszatérő motívumainak és színeinek életre keltése különböző anyagokból, textúrákból és felületekből, olyan szakipari szerkezetekkel, melyek a minőségi szórakozást és a hozzá tartozó funkcionálisan működőképes hátteret adják a használóknak.

 • Kivitelezés ideje

  2011.07. - 2011.09.

 • Megrendelő

  KAC KAC Játszóházak Zrt.

 • Beruházás értéke

  27 150 000 Ft

Komplex arculatot létrehozni a mai kivitelezési paletta segítségével, szakmai háttérrel megtámogatva.

Művelődési ház bővítése

Környezettudatos felújítás komplett akadálymentesítéssel.

részletek
x

Művelődési ház bővítése

A Nógrád megyei község szívében elhelyezkedő a 60-as 70-es években épült művelődési ház teljes átépítése, bővítése, felújítása. Nem csupán egy épület, hanem a mai kor igényeinek megfelelően a település és a kistérség új kultúrális központjának létrehozása.

Teljes gépészeti és elektromos rendszer, tűzvédelmi rendszer kiépítése, akadály mentesítés, felvonóval, új színházteremmel és könyvtárral, valamint különböző foglalkoztatókkal gazdagított élettér megalkotása.

 • Kivitelezés ideje

  2011.08. - 2012.03.

 • Megrendelő

  Magyarnándor Község Önkormányzata

 • Beruházás értéke

  109 999 979 Ft

A téli hónapok alatt is megszakítatlan munkavégzés -18C fokban is, a hagyományos kivitelezési technikák kiváltása száraz építési technológiákra.

Buda - Cash Irodaház 2. ütem

Új építésű irodaház a Gellért hegy oldalában.

részletek
x

Buda - Cash Irodaház 2. ütem

A Gellért hegy oldalában - a modern tervezésnek köszönhetően - egy elegáns és ugyanakkor nem hivalkodó új építéstű irodaházat hoztunk létre. A „minimál design” és maximális minőség, valamint a kevesebb több tervezésre alapuló, anyagokkal domináló letisztult vonalú épület esztétikailag és anyaghasználatában is tökéletes megvalósítással.

 • Kivitelezés ideje

  2010.06. - 2011.09.

 • Megrendelő

  Buda Cash Brókerház Zrt.

Az épület tartószerkezetének kivitelezése speciális mélyépítési (cölöpfúrásos) technológiával történt, valamint a hely hidrogeológiai adottságai (rétegvíz) miatt speciális víztelenítési eljárások kivitelezése (szádfalazás) vált szükségessé.

Solymári Kék Óvoda

Épületenergetikai felújítás

részletek
x

Solymári Kék Óvoda

310 m2 homlokzati nyílászáró csere.

1000 m2 homlokzati hőszigetelő rendszer kivitelezése.

Hőközpont korszerűsítése.

A kivitelezés a Környezet és Energia Operatív Program keretén belül valósult meg.

Az energetikai felújítással 50%-os gázenergia megtakarítást értek el.

 • Kivitelezés ideje

  2011.07. - 2011.08.

 • Megrendelő

  Solymár Nagyközség Önkormányzata

 • Beruházás értéke

  26 179 046 Ft

Tetőtéri ingatlan és lift építése

220 négyzetméter hasznos alapterületű ingatlan építése 5 állomású lifttel

részletek
x

Tetőtéri ingatlan és lift építése

Közbeszerzési eljárás során megnyert munka.

220 m2 hasznos alapterületű tetőtéri ingatlan építése.

630 kg teherbírású, 8 személyes, 5 állomású lift telepítése.

Kivitelezés közben a közintézmény működésének biztosítása.

Meglévő lépcsőház légterében tervezett vb liftakna építése.

Meglévő homlokzattal egységes tetőtéri homlokzat kialakítása.

Belső üvegfalak építése.

Lépcsőház fölötti 75 m2-es üvegtető cseréje.

 • Kivitelezés ideje

  2010.05. - 2010.10.

 • Megrendelő

  Közgazdasági Politechnikum Gimnázium és Szakközépiskola

 • Beruházás értéke

  65 860 893 Ft

Támfal kivitelezés

Támfal kivitelezése, akadálymentes parkoló kialakítása

részletek
x

Támfal kivitelezés

Műemléki beruházás

Tagolt geometria, igényes látszó beton felület

Intézmény működését biztosító egyeztetett organizáció

 • Kivitelezés ideje

  2010.07. – 2010.09.

 • Megrendelő

  Szent Margit Gimnázium

 • Beruházás értéke

  25 650 159 Ft

Dolgozzunk együtt!

Ajánlatkérés Üzenetküldés